Avaliações de Broasted Chicken Enschede

Avaliações recentes

5.0
Anoniem
25 setembro 2022

Op tijd bezorgd en nog lekker warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Antoun
25 setembro 2022
Love Tax
24 setembro 2022
Chayenne
23 setembro 2022

Toppie!

Vijay Adhin
23 setembro 2022

Kip van de chicken wrap was taai, patat was ok en chicken wings waren ok

Araz Ohannes
18 setembro 2022

Aardappelen vergeten bij te zetten

Ghassan
16 setembro 2022
Chayenne
11 setembro 2022
S. Alhussaini
10 setembro 2022

Ik kreeg geen 10% korting door app.

Christina
4 setembro 2022

Eten smaakt echt top en is altijd goed! Maar echter een bestelling geplaatst via de app ophaaltijd 21:20 uur. Dacht ik ga even buiten wachten in de auto en vriendin loopt even naar binnen en kregen ons eten om 21:35. Personeel was niet echt gediend van de vraag hoe lang duurt het nog? En dat terwijl binnen geen klanten aanwezig waren en de auto die voor mij stond in en uit liep en wel netjes hun bestelling konden afhalen in 2 minuten.

Jorrit
30 agosto 2022

We hadden een hele gegrilde kip, deze was lekker gekruid en het was mooi droog maar niet te droog. Gewoon erg lekker

Sami
26 agosto 2022

Top.

Chaemin Oh
21 agosto 2022

The food was good. But delivery was too late I got my food 1h30m.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mayada
17 julho 2022
Peter
14 julho 2022

Heerlijk

Mayada
9 julho 2022
Maria
3 julho 2022

Niks te verbeteren

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H Shabani
1 julho 2022

Heerlijke smaak en fijne kwaliteit!

Arjan
25 junho 2022

Jammer ik had ipv aardappelen, rijst besteld en extra voor betaald. Maar geen rijst en toch aardappelschijfjes gekregen. Kip was prima

L Daoud
22 junho 2022
Lekkereten.nl
10 junho 2022

Lekker eten, op tijd geleverd.

Lut
8 junho 2022
Ibrahim
6 junho 2022

Heel erg lekker!

Joshua Clement
29 maio 2022

Lekker eten weinig op aan te merken

M
24 maio 2022
Liza
18 maio 2022

Eten was heerlijk En snel bezorgd

Johny
17 maio 2022
An
13 maio 2022

Ze zijn transparant in het zoeken van oplossingen, aardige personeel. Goed eten.

ALAAELDIN ADEL MOHAMED MAHMOUD SADEK
24 abril 2022
Dareen
19 abril 2022

Heerlijk… smaakt heel lekker

Lekkereten.nl
19 abril 2022

Zoals altijd lekker eten. Precies op tijd bezorgd en lekker warm. Echte aanrader, ga zo door Broasted Chicken Enschede.

Tom Marvelo Riddle
16 abril 2022

Delivery takes so long (usually 1 hour 20 mins) and one of the most expensive in Enschede (2.5 euros). They badly need to improve the delivery service.

A Novak
11 abril 2022

Het eten is van uitstekende kwaliteit. Alleen is er tijdens het vervoer (bezorging +/_600 mtr) veel warmte verloren gegaan, een betere warmte isolatie, tijdens het vervoer, zou een verbeterpunt moeten zijn. En dan nog een opmerking over het restaurant gedeelte. We zijn 60+ers en houden van uit gaan eten, nou nodigt het interieur van Broasted Chicken ons niet bepaald uit om te komen eten. Het ziet er ongezellig uit, veel te veel verlichting, we vergelijken het met een bedrijfskantine. Sorry voor deze opmerking, maar jullie verdienen veel meer met al die horeca-passie die gezamenlijk uitstralen. Succes !!! Grt. Ferry

Sonia
4 abril 2022
Anand
3 abril 2022

Saus op de kip had apart gemoeten. Saus smaakte niet lekker

Milad
2 abril 2022
Anoniem
19 março 2022

Het eten was heerlijk, de bezorging was op tijd maar maar het zou geweldig zijn als de bestelling met vorken en natte doekjes ook zou komen, omdat ze moeilijk te krijgen waren waar ik heb besteld.

bee
15 março 2022

your fries were not spiced and today seems you used rotting potatoes. In addition, the chicken was too dry. i did not enjoy the meal this time.

Mihai
10 março 2022

De beste kip, altijd

Loli
6 março 2022

Ze zijn altijd een kwartet laat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Janneke
3 março 2022
Sandra
27 fevereiro 2022
Sibel
16 fevereiro 2022

Top service, eten was heerlijk en kwam snel aan !!

michel oude avenhuis
15 fevereiro 2022
HZ
13 fevereiro 2022

Bestel hier vaker, altijd erg goed. Helaas kwam deze keer het eten een stuk later dan aangegeven (25 min) en waren de kip en potatoe wedges niet meer knapperig

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ornina
6 fevereiro 2022
Jozefq
4 fevereiro 2022

Alles prima behalve, ze hebben vergeten een sprite blikje.

Milad Mourad
30 janeiro 2022
Liliane
29 janeiro 2022

Gewoon lekker!

Sonia
25 janeiro 2022
D.
22 janeiro 2022

Altijd heerlijk! :)

Lekkereten.nl
17 janeiro 2022

Lekker eten en op de afgesproken tijd bezorgd. Prima ga zo door!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
12 janeiro 2022

Heerlijk

Sam
9 janeiro 2022

Goede service

Kip
6 janeiro 2022

De coleslaw is echt heel lekker en niet zuur ook de gefrituurde kip is erg lekker

K
4 janeiro 2022
A
29 dezembro 2021
Hanna
29 dezembro 2021

Beste heerlijk 🎄

Erk@N
23 dezembro 2021

Gemakkelijk bestellen. Op tijd bezorgd. En het was nog goed warm.

Rein
19 dezembro 2021

Kip zoals altijd uitstekend. Aardappel partjes, helaas niet warm. Rijst wel warm, maar weinig smaak.

Mihai
17 dezembro 2021

Besr food in towm

Amr
13 dezembro 2021

Het eten is zoals altijd heerlijk bereid. Maar ook zoals altijd is de bezorging bijna ene half uur later dan afgesproken en zonder update. Het zou fijn zijn als men het meldt wanneer er vertraging optreedt.

Arjan
12 dezembro 2021

De hot Wings echt helemaal prima. Maar de bijgeleverde sausjes waren bedorven. 4 bakjes en allemaal helaas bedorven.

Lekkereten.nl
2 dezembro 2021

Op tijd bezorgd, lekker warm, smaakte heerlijk. Lang verhaal kort. The Best Chicken in town - Lekker eten.

Dani
29 novembro 2021

Top kwaliteit !! Alles smaakte goed Bezorger was ruim Op tijd. Ga Hier zeker vaker bestellen!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Giovanni Anzalone
26 novembro 2021

Anderhalf uur gewacht en het eten was gewoon koud.

Anoniem
17 novembro 2021
Ronny
13 novembro 2021

Helaas was de kip en de friet en de gebakken aardappeltjes koud. Erg jammer

Isa
9 novembro 2021

Super lekker!

...
4 novembro 2021
Anahid
1 novembro 2021
Martijn
29 outubro 2021

Bezorgen duurt lang (1 uur), de sliced chicken menu was lekker maar de aardappelschijfjes waren helaas niet krokant :(

Mz
23 outubro 2021

Heerlijk!!

Cynthia
21 outubro 2021

Snelle service, en altijd lekker eten.

M.Busati
20 outubro 2021

Brood en kip was deze keer niet vers. Er zat ook stukken van wat lahmachun brood(?!) patat was ook droog. toetje en knoflook sauce was lekker en bestelling was compleet en warm.

Mohamed Nour M Mohamed
17 outubro 2021

Very nice sandwiche.

Henri
7 outubro 2021

De kip was super, maar de wedges waren vet en lauw

Hovs
5 outubro 2021
Marinus
4 outubro 2021

Bezorging was 3 kwartier te laat, en dan komt er zon jong knaapje op de fiets door de regen bezorgen. Eten was daardoor al aardig afgekoeld helaas

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

WP
1 outubro 2021
L.M
8 setembro 2021
Kanarik
3 setembro 2021

يعطيكن العافية الاكل بشكل عام جيد جدا لكن صوص الثوم ليس بلذيذ ابدا وايضا الطلبيه ينقصها امور اساسية مثل مناديل ورقية و شوكة. شكرا لخدماتكم.

Minh Nguyen
3 setembro 2021

Great.

AC
27 agosto 2021
Lekkereten.nl
23 agosto 2021

Netjes op tijd bezorgd en het was lekker eten. Meestal bestel ik met korting via Lekkereten.nl

Awaz
22 agosto 2021

Wil je goed eten moet je bij broasted chicken zijn 🍗🍗

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Melvin Abdoelkarim
15 agosto 2021
Muhammad
13 agosto 2021
j.soepenberg
13 agosto 2021

Geen opmerkingen. Super kip van het spit en lekker gekruide patat frites

Jan
27 julho 2021

Het eten was aan de late kant en was niet meer warm, kip en aardappelschijfjes waren lauw geworden, waarschijnlijk te veel bezorgingen tegelijk, waardoor het eten te veel tijd heeft om af te koelen. Daardoor niet genoten van het eten.

Baho
26 julho 2021

Patat te droog en heel weinig voor een menu in de knoflook saus was er geen knoflook , klinkt heel raar wat ik schrijf maar zat echt geen knoflook in.

Annemijn
25 julho 2021

Helemaal top. Het enige minpuntje is toch wel dat de klant moet betalen om een betaling te doen... dit moet anders kunnen, niet meer van deze tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gijs
19 julho 2021

Het lekkerst broodjes en kippen in Nederland.

Andreas Madsen
15 julho 2021

Food was excellent, but delivery was slow, it was cold when we got it.

Faatje
9 julho 2021

Super lekker, goede service en bezorging op tijd 👌🏻

L.
3 julho 2021
S.I.
2 julho 2021

Het eten was lekker maar de kip had veel veren. Het is leuk als jullie meer aandacht geven aan schoonmaken van de kip.

www.Lekkereten.nl
29 junho 2021

Snel bezorgd en Lekker eten.

Sharbel
18 junho 2021

Kwaliteit gaat steeds achteruit shoarma dik gesneden

Carmen van zuilekom
13 junho 2021

Het was perfect

Julie Chrispijn
12 junho 2021

Lekker eten en super service

Peter ince
11 junho 2021

Gewoon zoals elke keer weer lekker

Alex
8 junho 2021

De Beste Chicken

Janneke
4 junho 2021

Heeijk gegeten

blessing
3 junho 2021

I always order but was not happy with today's delivery. the fries were burnt very few. All other nice as usual

Peter ince
3 junho 2021

Echt lekker nieuwe klant erbij

Andrei Dumbrava
23 maio 2021

Su comida es lo mejor!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
22 maio 2021
Reinder
20 maio 2021

Smakelijke kip. Bezorging op tijd en correct. Tot nu toe was dat altijd het geval.

Anoniem
13 maio 2021
Daan
10 maio 2021

Heerlijke kip voor een goede prijs

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Haddad
3 maio 2021

Super lekker

Lekkereten.nl
28 abril 2021

Lekker eten en 10% korting. Was op afgesproken tijd bezorgd en het eten was warm. Ik bestel altijd via de eigen website van Broasted Chicken. Ook snel te vinden via www.lekkereten.nl

www.Lekkereten.nl
19 abril 2021

Het was lekker eten, goed warm en precies op tijd besteld. De 10% korting was ook super. Volgende keer bestel ik zeker weer op de officiële website van Broasted Chicken Enschede.

De boer
12 abril 2021

Snelle bezorging en eten was ook lekker alleen de wraps mogen van mij wel iets groter verder top.

Sandra
28 março 2021

Lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johny
24 março 2021

Echt lekker kip heb halfe besteld heb ik hele kip ontvangen lief en aardig mensen dankjewel.

Sabine
22 março 2021

Alles was wederom ok, alleen de gegrilde kip (het grote stuk) was dit keer een beetje aan de droge kant, daardoor iets minder lekker. Misschien was het druk?

Mil
21 março 2021

Erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Thaer
20 março 2021

Het was heerlijk, bedankt

Miro
19 março 2021

Heerlijk eten en zeer fatsoenlijk service

Çetin
14 março 2021
Melvin
11 março 2021
Mostafa
10 março 2021

Perfect

Mahdi masoumi
8 março 2021

Great as always! Thanks!

Ineke
7 março 2021

Voor het eerst eten bij broasted chicken besteld en het was heerlijk!! Alleen de geur al bij het afhaken van het eten, echt fantastisch... Het eten zelf uiteindelijk ook. Heerlijk vers en smaakvol eten, met liefde klaargemaakt, en dat proef je. Zeker een aanrader! 😊

Thaer
25 fevereiro 2021

Heerlijk zoals altijd

Chavannah
22 fevereiro 2021

Super lekker en hele vriendelijke bezorger, met zn leuke gele auto! (:

Badr
15 fevereiro 2021

Vriendelijke bezorger en eten was lekker en warm.

Hanna
15 fevereiro 2021

Ik had echt op 8:40 geklikt om te komen afhalen, maar helaas geeft die aan dat 8:00 uur al klaar is dus het was koud maar geeft niet verder was heerlijk!!!!

Janny Meijer Verhaar
14 fevereiro 2021

Ondanks de slechte wegen toch redelijk op tijd. De bezorger verontschuldigde dat hij iets te laat was maar wij hebben hier heerlijk van genoten! Zeker voor herhaling vatbaar!😍💐

A Jorjis
12 fevereiro 2021

Echt lekker!

Samer
8 fevereiro 2021

Bestelnummer: 53949XMZ Datum en tijd: 2021-02-08 15:01 Wij hebben wil online besteld en wij hebben wil betaald maar wij hebben tot nu toe niks binnen (nu is 2021-02-08 18:25) En wij hebben met jullie veel gebeld maar ook niemand nam op.....!

Sabine
4 fevereiro 2021

Fantastisch, het eten is er heerlijk. Personeel erg vriendelijk en als één van de weinige kun je ook voedsel voor 1 persoon of gewoon een klein lekker hapje halen in plaats van een bestelling met torenhoge minimale bedragen waar je een weeshuis van te eten kunt geven. Erg handig ook voor op het werk tussendoor. Ik blijf hier zeker bestellen!

Savci Benjamin
3 fevereiro 2021

Op zich alles was goed. Het enige is dat de smaak niet mijn ding is. De combinatie in de wrap had ik zelf anders gedaan. Voor de rest prima menu 👌

Schonewille
1 fevereiro 2021

Super lekker gegeten..!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tamara
31 janeiro 2021

Lekker eten, kip warm goed warm toen het bezorgd werd. Tip om er van die natte doekjes erbij te leveren voor je handen voor de volgende keer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda
31 janeiro 2021

Snelle bezorging en lekker eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mina
30 janeiro 2021
Amor
29 janeiro 2021

We hebben lekker gegeten. Uitstekend

C.van Bommel
25 janeiro 2021

Zoals altijd heerlijk goed verzorgd menu. Zeer klantvriendelijk

Rashida
24 janeiro 2021

Heerlijk gegeten, heb wel 1,5 uur gewacht op de bestelling, waarvan een half uur langer dan de verwachte tijd. Begrijpelijk op een zondagavond, de volgende keer (die komt zeker) hopelijk wel sneller.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.Soepenberg
24 janeiro 2021

Netjes verzorgt en goede kwaliteit eten

Joris
24 janeiro 2021

Snel en goed. Bestel hier zeker vaker!

Sosi
22 janeiro 2021
Anoniem
20 janeiro 2021

Broer, izjen gegrilde kip gekanteld, ooit zo goeie kip gechapt. So naar de moeder van deze kip, so naar de koks van deze kip, kruiden waren ook goeie, In Sha Allah.

Onbekend
17 janeiro 2021

Hellas voor de 2de keer koud gegeten,

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Abdel
15 janeiro 2021

Bezorging duurde 1 uur en 20 minuten!

Kadi
13 janeiro 2021
Anoniem
12 janeiro 2021

Lekker als altijd en nooit een matig gerecht of bezorging meegemaakt.

Rihab
10 janeiro 2021

Dankjewel voor het lekker en heel snel eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

O.yousef
5 janeiro 2021
Essam
30 dezembro 2020
Dzanela
26 dezembro 2020

Perfect!

Rick
18 dezembro 2020

De bezorging was goed en alles was netjes warm. De gegrilde kip was ook gaar en krokant, maar er zat een vreemde kruidige olieachtige saus overheen. Erg zonde van de kip, want dit verpeste de geur en smaak.

Karlien
14 dezembro 2020

Zoals we al meerdere keren gehad hebben is het echt genieten van de gefrituurde kip met aardappelschijfjes..echt een aanrader

HdP
12 dezembro 2020

zeer mals en smakelijk

Pamela M
8 dezembro 2020

Altijd lekker !!

C. P. Weijer
5 dezembro 2020

Falafel wrap was koud en niet lekker. Kip was wel goed.

Zw
5 dezembro 2020

Jammer dat er knoflook tussen de hele kip is gesmeerd en je weinig van de kip proeft

Ernst-Jan
23 novembro 2020
Mel
14 novembro 2020
Sosi
10 novembro 2020

Heerlijk gegeten . Het was op tijd

Mira
10 novembro 2020

Was warm en lekker

Annoniem
8 novembro 2020

Alles smaakte heerlijk, net als altijd. Zeer zeker een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patience Musila
4 novembro 2020

lovely

HdP
2 novembro 2020
M.A
1 novembro 2020
Ali
31 outubro 2020
Ali
26 outubro 2020
Anoniem
24 outubro 2020

Net als altijd, HEERLIJK GEGETEN. Zeker een aanrader

Mayuresh
23 outubro 2020

As always, you delivered the best.

L&M
22 outubro 2020

Toppers !!

Rozi
18 outubro 2020

Echt lekker en Schoone eten. Wij hopen dat wij in Groningen ook zo iets hebben. Bedankt. Al vast.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

E..
18 outubro 2020

Ouzi, Konafa en wings besteld het was heerlijk. Alhoewel ik de Konafa beter vers wil, maar het was tog lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Matthijs
14 outubro 2020

Lekkere kip en een aardige bezorger.

Johnic69
11 outubro 2020
Alice
10 outubro 2020

Snelle bezorging. En meer dan genoeg 😋

Manuel
7 outubro 2020

Goed eten altijd kwaliteit.

Yat Welh
27 setembro 2020

Lekker kip. Mooi op tijd bezorgd. Was ook warm , voor herhaling vatbaar. Dankjewel 👌

me
20 setembro 2020
Mahdi masoumi
18 setembro 2020

The delivery guys was a real gentleman. Please transfer my regards to him and the food was really delicious. The

anonymous
14 setembro 2020
Enssi
10 setembro 2020
Nelson
9 setembro 2020

Lekker en snel

Hi
5 setembro 2020

Top heel lekker

Isha
2 setembro 2020
Steve Denninger
31 agosto 2020

I am going to put the same review I put on Tripadvisor. We originally were at Taco Mundo that is next door to this place. While we waited for our food, we stayed outside, and the aroma from Broasted Chicken was amazing! We told ourselves that we would order there tomorrow, which we did via their website. Well we just had them delivered. The food was really nice. My wife had the Chicken Wrap, which she enjoyed. I wanted to try several things. So I got the Chicken Wings (6pc), Drumsticks (3 pc) and strips (3 pc). The best of the three were the strips! The drumsticks were a tad too salty and the wings were also a little salty, but better than the drumsticks. Also, we got the coleslaw which was ok. I am not used to corn being in there. Also, we got potato slices which were seasoned nicely. One positive&negative comment was they forgot to include the Wings. My wife called them and the lady on the phone sounded like she didn't know what to do and like she didn't seem to care.. But af

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

johann arling
27 agosto 2020

Eten is goed bezorging was weer beetje laat

Johny
21 agosto 2020

lekker kip hot en verse dankjewel

WR
17 agosto 2020

Al heel lang een tevreden klant, maar deze keer was de gegrilde kip niet vers, niet mals en bijna uitgedroogd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kurk
16 agosto 2020

Al lange tijd klant bij jullie Voor het eerst was het eten afschuwelijk

Enssi
7 agosto 2020
Enssi
27 julho 2020
Conny Löring
27 julho 2020

Het eten was heerlijk,en ook precies op tijd geleverd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
18 julho 2020
JWB
12 julho 2020

de kip was hooguit lauw te noemen en heb ik in de magnetron op temperatuur gebracht. 1 van de bijgeleverde bakjes knoflookcreme was nauwlijks halfvol het smaakte allemaal wel prima.

Anoniem
30 junho 2020
Isam
28 junho 2020
Manuel
24 junho 2020

Geweldig eten, op tijd bezorgd en ruim voldoende

Sem
23 junho 2020

Normaal is het wel lekker,dit x heelaas te koud aangekomen

Bashir
21 junho 2020

Ik bestel altijd hier super lekker allemaal 👍🏻

Johny
13 junho 2020
Enssi
10 junho 2020
Haroun
5 junho 2020
Sm
5 junho 2020

Grote porties , bezorging duurde uur+

amin
27 maio 2020

Everything as expected and in good order

Michel
25 maio 2020

wederom prima levering en wraps

Zeynep
24 maio 2020

Gegrillde kip is echt lekker 👌👌👌 en top service 👏

Bashir
24 maio 2020
Jack
22 maio 2020

Het eten was super lekker, altijd op tijd bezorgd zelfs sneller dan gepland en goede service

Dick
22 maio 2020

was lekker alleen de aardappels wie erbij zaten waren koud. Verder was het lekker , maar ook te veel had 1 menu en 1 halve kip besteld, maar kreeg 2 x menu.

Michel
18 maio 2020

Heerlijke wraps en netjes geleverd

Benjamin
10 maio 2020

De enige die een echt lekker zoals het hoort Falafel maakt. Falafel zoals het hoort echt heerlijk.

Muhammad
8 maio 2020
Dick
2 maio 2020

Lekker , niet te veel , gewoon goed..zelfs iets te vroeg,

Enssi.
30 abril 2020
Oladapo Hassan
28 abril 2020

The food was nice and it was delivered on time.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patience
12 abril 2020

Broasted chicken never disappoints..love love

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ali Almusa
12 abril 2020

Excellent quality

Amaris
7 abril 2020

Was erg lekker.

Lekker
12 março 2020

Bijna alles is perfect. Alleen de drumsticks zijn meestal rauw van binnen. Ik denk te hoge temperatuur of de zelfde temperatuur als de wings. Denk dat deze beter iets lager maar iets langer moeten.

Marinus
4 março 2020

Eten wad heerlijk,bezorging was bagger,bijna 40 min te laat en geen sorry of zo, alleen een fijne dag en weg was de bezorger

k.
25 fevereiro 2020

alles was goed te eten alleen beetje jammer dat de chickenwings op de foto word afgebeeld met complete wings en dat je dat niet krijgt

Enss
24 fevereiro 2020
Fimi Balta
19 fevereiro 2020
Anoniem
13 fevereiro 2020

Bezorging: was sneller dan aangegeven tijd klaar, was iets te vroeg met bellen en kon met auto niet het terrein op, zoals aangegeven in de notities. Voedsel: aan de zoute kant, smaak goed, kip was warm, wedges waren al iets verder afgekoeld.

Jose
9 fevereiro 2020

was 20 minuten later dan gezegd en de kip was lauw.

Boushra jabour
3 fevereiro 2020

البروستد مقلي زيادة عن الحاجة الشاورما كتير طيبة

Enssi
10 janeiro 2020
Ron
9 janeiro 2020

Goed eten en snelle bezorging

R.
3 janeiro 2020
Kirstin
2 janeiro 2020
Enssi
2 janeiro 2020
Johny
21 dezembro 2019
Jessie
19 dezembro 2019
Jessie
14 dezembro 2019

Bezorger mooi op tijd. Werd rekening gehouden met pauze. Eten altijd toppie 👍🏻

Patrick H.
8 dezembro 2019

Beide wraps dreven van de saus, lekte er aan alle kanten uit. De Crispy was verder lekker, de andere wrap, ik vermoed dat het ook kip was, maar zo droog als gort het vlees, of was het vis?? Cola light besteld, Cola gekregen.

Yath
7 dezembro 2019

Was lekker. Op tijd bezorgd. Ben tevreden.

Irfan Bhaswara
7 dezembro 2019

Quick Service

Johny
29 novembro 2019
Johny
25 novembro 2019
Buzza
4 novembro 2019

Het was heerlijk alleen aardappels waren te veel en de witte saus ook voor de rest heerlijk zou zo weer bestelling

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rein
29 outubro 2019

Bezorging zoals altijd uitstekend. Eten was goed warm. Helaas was de buitenkant van de kip niet zoals ik gewend ben. Deze was te dik en erg taai. De kip aan de binnenkant was oké. Normaal eet je de buiten (paneer)- en de binnenkant op. dat was er dit keer niet bij. Hopelijk is het de volgende keer weer zoals gebruikelijk.

Jousef Sakar
23 outubro 2019
Michael
19 outubro 2019

Jullie kunnen bij de bestelling wel aan geven voor bepaalde dingen de hoeveelheid bij zitten BVB rijst 250g .... Grt

Femke
17 outubro 2019

Super lekker gegeten.

Khoren
3 outubro 2019

Heerlijk als altijd!

Khoren
29 setembro 2019

Topi!

Khoren
10 setembro 2019
Khoren
3 setembro 2019

Topi!

Johny
27 agosto 2019
Jeroen
25 agosto 2019

Lekker gegeten!

Mohannad Al Keikati
16 agosto 2019
Johny
12 agosto 2019
Johny
10 agosto 2019
M. El
9 agosto 2019

Superlekker gegeten, snelle bezorging. Complimenten voor de kok ivm eindelijk eens andere smaken/ gebruik van kruiden dan andere restaurants.

Johny
8 agosto 2019
jina
22 julho 2019
Suzie
21 julho 2019
Reza
18 julho 2019
vendetta
12 julho 2019

Bezorger kon het niet vinden, was onvriendelijk aan de de telefoon.

Johny
7 julho 2019
Monique
21 junho 2019

Heerlijk !!!

Johny
27 maio 2019
Johny
22 maio 2019
Johny
13 maio 2019

Heerlijkk lekker eten bedankt👍

Johny
6 maio 2019

Ik heb gegrile kip en wrap besteld maar heb ik tekort zonder wrap kip gekomen

Rein
3 maio 2019

Keurig op tijd bezorgd. (zelfs eerder dan vooraf gemeld). Het eten was warm en zoals gewoonlijk erg smakelijk. Er was iets vergeten bij het afleveren. Een telefoontje en het werd supersnel alsnog bezorgd.

edwin
1 maio 2019

smaakt goed, bezorging mooi op tijd.

Hossein Norouzi
26 abril 2019
Jousef
14 abril 2019
Rein
13 abril 2019

Alweer erg tevreden met de bezorging en vooral het eten.

Rizwan
13 abril 2019
Ali
8 abril 2019

Great food , good delivery, Highly recommended.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Goksan Gungor
7 abril 2019

■ Er zit teveel saus in wrap> volgende keer wat minder saus in doen ■ Er zit geen servet bij de bestelling, die ik ging ophalen. Hierdoor krijg je plakkerige handen doordat er teveel saus erin zit. ■ Er zat wel vers knapperige kip in de wrap, maar ik mis wel de smaak van de kip. > Ik denk dat de kip niet gekruid wordt, ook vorige keer met wings misde ik de smaak. Volgende keer (andere) kruiden gebruiken. ■ Verder snelle service. ■ Vriendelijk personeel ■ Kwaliteit-prijshouding is ook goed.

Schrijver
28 março 2019

Altijd oke

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Matianne
24 março 2019

Erg lekker!

Rein
21 março 2019

Normaal eet ik altijd in het restaurant. Heb dit keer voor het eerst het eten laten brengen. Was bijzonder tevreden over de snelheid van het brengen en zeer tevreden over de kwaliteit van het eten.

Van Yperen
14 março 2019

Na mail bezorgtijd, 45 minuten moeten wachten op bestelling! Kwaliteit is goed, alleen was alles lauw! Beperk aantal bestelling per koerier is mijn advies.

Johny
12 março 2019
Johny
26 fevereiro 2019
Johny
17 fevereiro 2019
Amel
17 fevereiro 2019

Ik dank je! Alles is zeer goed voorbereid en goed verpakt.Allen kip en rijst zijn zout