Reviews from Broasted Chicken Enschede

Recent reviews

5.0
George Ottens
24 November 2022

Patat was koud dus weggegooid! Kip was OK

s
15 November 2022
Benie
12 November 2022

Ik heb heb een 3 menu besteld. Ik heb 2 salades gekregen. Er was een te kort

T
12 November 2022
Heidie
10 November 2022

Tijdens de bezorging was de salade open gegaan. Netjes opgelost na telefonisch contact.

Rafi
9 November 2022
Michel
6 November 2022

De bestelling was helaas koud

Maria
5 November 2022
Kerlis Evan
5 November 2022
Gezin
30 October 2022

Kip was nogal droog en patatjes waren wat soft, verder ok

Chris
27 October 2022
NR
25 October 2022
.
14 October 2022

Aardappelen waren koud en de wrap was lauw.

Johny
7 October 2022

Beste restaurant in Enschede

Ramon
1 October 2022

Bestelling was bijna koud bij aankomst, kipwraps zaten vol met zoete waterige smaak overheersende saus, "scherp brood" was zeer mild.

Anoniem
25 September 2022

Op tijd bezorgd en nog lekker warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Antoun
25 September 2022
Love Tax
24 September 2022
Chayenne
23 September 2022

Toppie!

Vijay Adhin
23 September 2022

Kip van de chicken wrap was taai, patat was ok en chicken wings waren ok

Araz Ohannes
18 September 2022

Aardappelen vergeten bij te zetten

Ghassan
16 September 2022
Chayenne
11 September 2022
S. Alhussaini
10 September 2022

Ik kreeg geen 10% korting door app.

Christina
4 September 2022

Eten smaakt echt top en is altijd goed! Maar echter een bestelling geplaatst via de app ophaaltijd 21:20 uur. Dacht ik ga even buiten wachten in de auto en vriendin loopt even naar binnen en kregen ons eten om 21:35. Personeel was niet echt gediend van de vraag hoe lang duurt het nog? En dat terwijl binnen geen klanten aanwezig waren en de auto die voor mij stond in en uit liep en wel netjes hun bestelling konden afhalen in 2 minuten.

Jorrit
30 August 2022

We hadden een hele gegrilde kip, deze was lekker gekruid en het was mooi droog maar niet te droog. Gewoon erg lekker

Sami
26 August 2022

Top.

Chaemin Oh
21 August 2022

The food was good. But delivery was too late I got my food 1h30m.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mayada
17 July 2022
Peter
14 July 2022

Heerlijk

Mayada
9 July 2022
Maria
3 July 2022

Niks te verbeteren

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H Shabani
1 July 2022

Heerlijke smaak en fijne kwaliteit!

Arjan
25 June 2022

Jammer ik had ipv aardappelen, rijst besteld en extra voor betaald. Maar geen rijst en toch aardappelschijfjes gekregen. Kip was prima

L Daoud
22 June 2022
Lekkereten.nl
10 June 2022

Lekker eten, op tijd geleverd.

Lut
8 June 2022
Ibrahim
6 June 2022

Heel erg lekker!

Joshua Clement
29 May 2022

Lekker eten weinig op aan te merken

M
24 May 2022
Liza
18 May 2022

Eten was heerlijk En snel bezorgd

Johny
17 May 2022
An
13 May 2022

Ze zijn transparant in het zoeken van oplossingen, aardige personeel. Goed eten.

ALAAELDIN ADEL MOHAMED MAHMOUD SADEK
24 April 2022
Dareen
19 April 2022

Heerlijk… smaakt heel lekker

Lekkereten.nl
19 April 2022

Zoals altijd lekker eten. Precies op tijd bezorgd en lekker warm. Echte aanrader, ga zo door Broasted Chicken Enschede.

Tom Marvelo Riddle
16 April 2022

Delivery takes so long (usually 1 hour 20 mins) and one of the most expensive in Enschede (2.5 euros). They badly need to improve the delivery service.

A Novak
11 April 2022

Het eten is van uitstekende kwaliteit. Alleen is er tijdens het vervoer (bezorging +/_600 mtr) veel warmte verloren gegaan, een betere warmte isolatie, tijdens het vervoer, zou een verbeterpunt moeten zijn. En dan nog een opmerking over het restaurant gedeelte. We zijn 60+ers en houden van uit gaan eten, nou nodigt het interieur van Broasted Chicken ons niet bepaald uit om te komen eten. Het ziet er ongezellig uit, veel te veel verlichting, we vergelijken het met een bedrijfskantine. Sorry voor deze opmerking, maar jullie verdienen veel meer met al die horeca-passie die gezamenlijk uitstralen. Succes !!! Grt. Ferry

Sonia
4 April 2022
Anand
3 April 2022

Saus op de kip had apart gemoeten. Saus smaakte niet lekker

Milad
2 April 2022
Anoniem
19 March 2022

Het eten was heerlijk, de bezorging was op tijd maar maar het zou geweldig zijn als de bestelling met vorken en natte doekjes ook zou komen, omdat ze moeilijk te krijgen waren waar ik heb besteld.

bee
15 March 2022

your fries were not spiced and today seems you used rotting potatoes. In addition, the chicken was too dry. i did not enjoy the meal this time.

Mihai
10 March 2022

De beste kip, altijd

Loli
6 March 2022

Ze zijn altijd een kwartet laat

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janneke
3 March 2022
Sandra
27 February 2022
Sibel
16 February 2022

Top service, eten was heerlijk en kwam snel aan !!

michel oude avenhuis
15 February 2022
HZ
13 February 2022

Bestel hier vaker, altijd erg goed. Helaas kwam deze keer het eten een stuk later dan aangegeven (25 min) en waren de kip en potatoe wedges niet meer knapperig

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ornina
6 February 2022
Jozefq
4 February 2022

Alles prima behalve, ze hebben vergeten een sprite blikje.

Milad Mourad
30 January 2022
Liliane
29 January 2022

Gewoon lekker!

Sonia
25 January 2022
D.
22 January 2022

Altijd heerlijk! :)

Lekkereten.nl
17 January 2022

Lekker eten en op de afgesproken tijd bezorgd. Prima ga zo door!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
12 January 2022

Heerlijk

Sam
9 January 2022

Goede service

Kip
6 January 2022

De coleslaw is echt heel lekker en niet zuur ook de gefrituurde kip is erg lekker

K
4 January 2022
A
29 December 2021
Hanna
29 December 2021

Beste heerlijk 🎄

Erk@N
23 December 2021

Gemakkelijk bestellen. Op tijd bezorgd. En het was nog goed warm.

Rein
19 December 2021

Kip zoals altijd uitstekend. Aardappel partjes, helaas niet warm. Rijst wel warm, maar weinig smaak.

Mihai
17 December 2021

Besr food in towm

Amr
13 December 2021

Het eten is zoals altijd heerlijk bereid. Maar ook zoals altijd is de bezorging bijna ene half uur later dan afgesproken en zonder update. Het zou fijn zijn als men het meldt wanneer er vertraging optreedt.

Arjan
12 December 2021

De hot Wings echt helemaal prima. Maar de bijgeleverde sausjes waren bedorven. 4 bakjes en allemaal helaas bedorven.

Lekkereten.nl
2 December 2021

Op tijd bezorgd, lekker warm, smaakte heerlijk. Lang verhaal kort. The Best Chicken in town - Lekker eten.

Dani
29 November 2021

Top kwaliteit !! Alles smaakte goed Bezorger was ruim Op tijd. Ga Hier zeker vaker bestellen!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Giovanni Anzalone
26 November 2021

Anderhalf uur gewacht en het eten was gewoon koud.

Anoniem
17 November 2021
Ronny
13 November 2021

Helaas was de kip en de friet en de gebakken aardappeltjes koud. Erg jammer

Isa
9 November 2021

Super lekker!

...
4 November 2021
Anahid
1 November 2021
Martijn
29 October 2021

Bezorgen duurt lang (1 uur), de sliced chicken menu was lekker maar de aardappelschijfjes waren helaas niet krokant :(

Mz
23 October 2021

Heerlijk!!

Cynthia
21 October 2021

Snelle service, en altijd lekker eten.

M.Busati
20 October 2021

Brood en kip was deze keer niet vers. Er zat ook stukken van wat lahmachun brood(?!) patat was ook droog. toetje en knoflook sauce was lekker en bestelling was compleet en warm.

Mohamed Nour M Mohamed
17 October 2021

Very nice sandwiche.

Henri
7 October 2021

De kip was super, maar de wedges waren vet en lauw

Hovs
5 October 2021
Marinus
4 October 2021

Bezorging was 3 kwartier te laat, en dan komt er zon jong knaapje op de fiets door de regen bezorgen. Eten was daardoor al aardig afgekoeld helaas

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

WP
1 October 2021
L.M
8 September 2021
Kanarik
3 September 2021

يعطيكن العافية الاكل بشكل عام جيد جدا لكن صوص الثوم ليس بلذيذ ابدا وايضا الطلبيه ينقصها امور اساسية مثل مناديل ورقية و شوكة. شكرا لخدماتكم.

Minh Nguyen
3 September 2021

Great.

AC
27 August 2021
Lekkereten.nl
23 August 2021

Netjes op tijd bezorgd en het was lekker eten. Meestal bestel ik met korting via Lekkereten.nl

Awaz
22 August 2021

Wil je goed eten moet je bij broasted chicken zijn 🍗🍗

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Melvin Abdoelkarim
15 August 2021
Muhammad
13 August 2021
j.soepenberg
13 August 2021

Geen opmerkingen. Super kip van het spit en lekker gekruide patat frites

Jan
27 July 2021

Het eten was aan de late kant en was niet meer warm, kip en aardappelschijfjes waren lauw geworden, waarschijnlijk te veel bezorgingen tegelijk, waardoor het eten te veel tijd heeft om af te koelen. Daardoor niet genoten van het eten.

Baho
26 July 2021

Patat te droog en heel weinig voor een menu in de knoflook saus was er geen knoflook , klinkt heel raar wat ik schrijf maar zat echt geen knoflook in.

Annemijn
25 July 2021

Helemaal top. Het enige minpuntje is toch wel dat de klant moet betalen om een betaling te doen... dit moet anders kunnen, niet meer van deze tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gijs
19 July 2021

Het lekkerst broodjes en kippen in Nederland.

Andreas Madsen
15 July 2021

Food was excellent, but delivery was slow, it was cold when we got it.

Faatje
9 July 2021

Super lekker, goede service en bezorging op tijd 👌🏻

L.
3 July 2021
S.I.
2 July 2021

Het eten was lekker maar de kip had veel veren. Het is leuk als jullie meer aandacht geven aan schoonmaken van de kip.

www.Lekkereten.nl
29 June 2021

Snel bezorgd en Lekker eten.

Sharbel
18 June 2021

Kwaliteit gaat steeds achteruit shoarma dik gesneden

Carmen van zuilekom
13 June 2021

Het was perfect

Julie Chrispijn
12 June 2021

Lekker eten en super service

Peter ince
11 June 2021

Gewoon zoals elke keer weer lekker

Alex
8 June 2021

De Beste Chicken

Janneke
4 June 2021

Heeijk gegeten

blessing
3 June 2021

I always order but was not happy with today's delivery. the fries were burnt very few. All other nice as usual

Peter ince
3 June 2021

Echt lekker nieuwe klant erbij

Andrei Dumbrava
23 May 2021

Su comida es lo mejor!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
22 May 2021
Reinder
20 May 2021

Smakelijke kip. Bezorging op tijd en correct. Tot nu toe was dat altijd het geval.

Anoniem
13 May 2021
Daan
10 May 2021

Heerlijke kip voor een goede prijs

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Haddad
3 May 2021

Super lekker

Lekkereten.nl
28 April 2021

Lekker eten en 10% korting. Was op afgesproken tijd bezorgd en het eten was warm. Ik bestel altijd via de eigen website van Broasted Chicken. Ook snel te vinden via www.lekkereten.nl

www.Lekkereten.nl
19 April 2021

Het was lekker eten, goed warm en precies op tijd besteld. De 10% korting was ook super. Volgende keer bestel ik zeker weer op de officiële website van Broasted Chicken Enschede.

De boer
12 April 2021

Snelle bezorging en eten was ook lekker alleen de wraps mogen van mij wel iets groter verder top.

Sandra
28 March 2021

Lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johny
24 March 2021

Echt lekker kip heb halfe besteld heb ik hele kip ontvangen lief en aardig mensen dankjewel.

Sabine
22 March 2021

Alles was wederom ok, alleen de gegrilde kip (het grote stuk) was dit keer een beetje aan de droge kant, daardoor iets minder lekker. Misschien was het druk?

Mil
21 March 2021

Erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thaer
20 March 2021

Het was heerlijk, bedankt

Miro
19 March 2021

Heerlijk eten en zeer fatsoenlijk service

Çetin
14 March 2021
Melvin
11 March 2021
Mostafa
10 March 2021

Perfect

Mahdi masoumi
8 March 2021

Great as always! Thanks!

Ineke
7 March 2021

Voor het eerst eten bij broasted chicken besteld en het was heerlijk!! Alleen de geur al bij het afhaken van het eten, echt fantastisch... Het eten zelf uiteindelijk ook. Heerlijk vers en smaakvol eten, met liefde klaargemaakt, en dat proef je. Zeker een aanrader! 😊

Thaer
25 February 2021

Heerlijk zoals altijd

Chavannah
22 February 2021

Super lekker en hele vriendelijke bezorger, met zn leuke gele auto! (:

Badr
15 February 2021

Vriendelijke bezorger en eten was lekker en warm.

Hanna
15 February 2021

Ik had echt op 8:40 geklikt om te komen afhalen, maar helaas geeft die aan dat 8:00 uur al klaar is dus het was koud maar geeft niet verder was heerlijk!!!!

Janny Meijer Verhaar
14 February 2021

Ondanks de slechte wegen toch redelijk op tijd. De bezorger verontschuldigde dat hij iets te laat was maar wij hebben hier heerlijk van genoten! Zeker voor herhaling vatbaar!😍💐

A Jorjis
12 February 2021

Echt lekker!

Samer
8 February 2021

Bestelnummer: 53949XMZ Datum en tijd: 2021-02-08 15:01 Wij hebben wil online besteld en wij hebben wil betaald maar wij hebben tot nu toe niks binnen (nu is 2021-02-08 18:25) En wij hebben met jullie veel gebeld maar ook niemand nam op.....!

Sabine
4 February 2021

Fantastisch, het eten is er heerlijk. Personeel erg vriendelijk en als één van de weinige kun je ook voedsel voor 1 persoon of gewoon een klein lekker hapje halen in plaats van een bestelling met torenhoge minimale bedragen waar je een weeshuis van te eten kunt geven. Erg handig ook voor op het werk tussendoor. Ik blijf hier zeker bestellen!

Savci Benjamin
3 February 2021

Op zich alles was goed. Het enige is dat de smaak niet mijn ding is. De combinatie in de wrap had ik zelf anders gedaan. Voor de rest prima menu 👌

Schonewille
1 February 2021

Super lekker gegeten..!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tamara
31 January 2021

Lekker eten, kip warm goed warm toen het bezorgd werd. Tip om er van die natte doekjes erbij te leveren voor je handen voor de volgende keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
31 January 2021

Snelle bezorging en lekker eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mina
30 January 2021
Amor
29 January 2021

We hebben lekker gegeten. Uitstekend

C.van Bommel
25 January 2021

Zoals altijd heerlijk goed verzorgd menu. Zeer klantvriendelijk

Rashida
24 January 2021

Heerlijk gegeten, heb wel 1,5 uur gewacht op de bestelling, waarvan een half uur langer dan de verwachte tijd. Begrijpelijk op een zondagavond, de volgende keer (die komt zeker) hopelijk wel sneller.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J.Soepenberg
24 January 2021

Netjes verzorgt en goede kwaliteit eten

Joris
24 January 2021

Snel en goed. Bestel hier zeker vaker!

Sosi
22 January 2021
Anoniem
20 January 2021

Broer, izjen gegrilde kip gekanteld, ooit zo goeie kip gechapt. So naar de moeder van deze kip, so naar de koks van deze kip, kruiden waren ook goeie, In Sha Allah.

Onbekend
17 January 2021

Hellas voor de 2de keer koud gegeten,

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Abdel
15 January 2021

Bezorging duurde 1 uur en 20 minuten!

Kadi
13 January 2021
Anoniem
12 January 2021

Lekker als altijd en nooit een matig gerecht of bezorging meegemaakt.

Rihab
10 January 2021

Dankjewel voor het lekker en heel snel eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

O.yousef
5 January 2021
Essam
30 December 2020
Dzanela
26 December 2020

Perfect!

Rick
18 December 2020

De bezorging was goed en alles was netjes warm. De gegrilde kip was ook gaar en krokant, maar er zat een vreemde kruidige olieachtige saus overheen. Erg zonde van de kip, want dit verpeste de geur en smaak.

Karlien
14 December 2020

Zoals we al meerdere keren gehad hebben is het echt genieten van de gefrituurde kip met aardappelschijfjes..echt een aanrader

HdP
12 December 2020

zeer mals en smakelijk

Pamela M
8 December 2020

Altijd lekker !!

C. P. Weijer
5 December 2020

Falafel wrap was koud en niet lekker. Kip was wel goed.

Zw
5 December 2020

Jammer dat er knoflook tussen de hele kip is gesmeerd en je weinig van de kip proeft

Ernst-Jan
23 November 2020
Mel
14 November 2020
Sosi
10 November 2020

Heerlijk gegeten . Het was op tijd

Mira
10 November 2020

Was warm en lekker

Annoniem
8 November 2020

Alles smaakte heerlijk, net als altijd. Zeer zeker een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patience Musila
4 November 2020

lovely

HdP
2 November 2020
M.A
1 November 2020
Ali
31 October 2020
Ali
26 October 2020
Anoniem
24 October 2020

Net als altijd, HEERLIJK GEGETEN. Zeker een aanrader

Mayuresh
23 October 2020

As always, you delivered the best.

L&M
22 October 2020

Toppers !!

Rozi
18 October 2020

Echt lekker en Schoone eten. Wij hopen dat wij in Groningen ook zo iets hebben. Bedankt. Al vast.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E..
18 October 2020

Ouzi, Konafa en wings besteld het was heerlijk. Alhoewel ik de Konafa beter vers wil, maar het was tog lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Matthijs
14 October 2020

Lekkere kip en een aardige bezorger.

Johnic69
11 October 2020
Alice
10 October 2020

Snelle bezorging. En meer dan genoeg 😋

Manuel
7 October 2020

Goed eten altijd kwaliteit.

Yat Welh
27 September 2020

Lekker kip. Mooi op tijd bezorgd. Was ook warm , voor herhaling vatbaar. Dankjewel 👌

me
20 September 2020
Mahdi masoumi
18 September 2020

The delivery guys was a real gentleman. Please transfer my regards to him and the food was really delicious. The

anonymous
14 September 2020
Enssi
10 September 2020
Nelson
9 September 2020

Lekker en snel

Hi
5 September 2020

Top heel lekker

Isha
2 September 2020
Steve Denninger
31 August 2020

I am going to put the same review I put on Tripadvisor. We originally were at Taco Mundo that is next door to this place. While we waited for our food, we stayed outside, and the aroma from Broasted Chicken was amazing! We told ourselves that we would order there tomorrow, which we did via their website. Well we just had them delivered. The food was really nice. My wife had the Chicken Wrap, which she enjoyed. I wanted to try several things. So I got the Chicken Wings (6pc), Drumsticks (3 pc) and strips (3 pc). The best of the three were the strips! The drumsticks were a tad too salty and the wings were also a little salty, but better than the drumsticks. Also, we got the coleslaw which was ok. I am not used to corn being in there. Also, we got potato slices which were seasoned nicely. One positive&negative comment was they forgot to include the Wings. My wife called them and the lady on the phone sounded like she didn't know what to do and like she didn't seem to care.. But af

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

johann arling
27 August 2020

Eten is goed bezorging was weer beetje laat

Johny
21 August 2020

lekker kip hot en verse dankjewel

WR
17 August 2020

Al heel lang een tevreden klant, maar deze keer was de gegrilde kip niet vers, niet mals en bijna uitgedroogd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kurk
16 August 2020

Al lange tijd klant bij jullie Voor het eerst was het eten afschuwelijk

Enssi
7 August 2020
Enssi
27 July 2020
Conny Löring
27 July 2020

Het eten was heerlijk,en ook precies op tijd geleverd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
18 July 2020
JWB
12 July 2020

de kip was hooguit lauw te noemen en heb ik in de magnetron op temperatuur gebracht. 1 van de bijgeleverde bakjes knoflookcreme was nauwlijks halfvol het smaakte allemaal wel prima.

Anoniem
30 June 2020
Isam
28 June 2020
Manuel
24 June 2020

Geweldig eten, op tijd bezorgd en ruim voldoende

Sem
23 June 2020

Normaal is het wel lekker,dit x heelaas te koud aangekomen

Bashir
21 June 2020

Ik bestel altijd hier super lekker allemaal 👍🏻

Johny
13 June 2020
Enssi
10 June 2020
Haroun
5 June 2020
Sm
5 June 2020

Grote porties , bezorging duurde uur+

amin
27 May 2020

Everything as expected and in good order

Michel
25 May 2020

wederom prima levering en wraps

Zeynep
24 May 2020

Gegrillde kip is echt lekker 👌👌👌 en top service 👏

Bashir
24 May 2020
Jack
22 May 2020

Het eten was super lekker, altijd op tijd bezorgd zelfs sneller dan gepland en goede service

Dick
22 May 2020

was lekker alleen de aardappels wie erbij zaten waren koud. Verder was het lekker , maar ook te veel had 1 menu en 1 halve kip besteld, maar kreeg 2 x menu.

Michel
18 May 2020

Heerlijke wraps en netjes geleverd

Benjamin
10 May 2020

De enige die een echt lekker zoals het hoort Falafel maakt. Falafel zoals het hoort echt heerlijk.

Muhammad
8 May 2020
Dick
2 May 2020

Lekker , niet te veel , gewoon goed..zelfs iets te vroeg,

Enssi.
30 April 2020
Oladapo Hassan
28 April 2020

The food was nice and it was delivered on time.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patience
12 April 2020

Broasted chicken never disappoints..love love

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ali Almusa
12 April 2020

Excellent quality

Amaris
7 April 2020

Was erg lekker.

Lekker
12 March 2020

Bijna alles is perfect. Alleen de drumsticks zijn meestal rauw van binnen. Ik denk te hoge temperatuur of de zelfde temperatuur als de wings. Denk dat deze beter iets lager maar iets langer moeten.

Marinus
4 March 2020

Eten wad heerlijk,bezorging was bagger,bijna 40 min te laat en geen sorry of zo, alleen een fijne dag en weg was de bezorger

k.
25 February 2020

alles was goed te eten alleen beetje jammer dat de chickenwings op de foto word afgebeeld met complete wings en dat je dat niet krijgt

Enss
24 February 2020
Fimi Balta
19 February 2020
Anoniem
13 February 2020

Bezorging: was sneller dan aangegeven tijd klaar, was iets te vroeg met bellen en kon met auto niet het terrein op, zoals aangegeven in de notities. Voedsel: aan de zoute kant, smaak goed, kip was warm, wedges waren al iets verder afgekoeld.

Jose
9 February 2020

was 20 minuten later dan gezegd en de kip was lauw.

Boushra jabour
3 February 2020

البروستد مقلي زيادة عن الحاجة الشاورما كتير طيبة

Enssi
10 January 2020
Ron
9 January 2020

Goed eten en snelle bezorging

R.
3 January 2020
Kirstin
2 January 2020
Enssi
2 January 2020
Johny
21 December 2019
Jessie
19 December 2019
Jessie
14 December 2019

Bezorger mooi op tijd. Werd rekening gehouden met pauze. Eten altijd toppie 👍🏻

Patrick H.
8 December 2019

Beide wraps dreven van de saus, lekte er aan alle kanten uit. De Crispy was verder lekker, de andere wrap, ik vermoed dat het ook kip was, maar zo droog als gort het vlees, of was het vis?? Cola light besteld, Cola gekregen.

Yath
7 December 2019

Was lekker. Op tijd bezorgd. Ben tevreden.

Irfan Bhaswara
7 December 2019

Quick Service

Johny
29 November 2019
Johny
25 November 2019
Buzza
4 November 2019

Het was heerlijk alleen aardappels waren te veel en de witte saus ook voor de rest heerlijk zou zo weer bestelling

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rein
29 October 2019

Bezorging zoals altijd uitstekend. Eten was goed warm. Helaas was de buitenkant van de kip niet zoals ik gewend ben. Deze was te dik en erg taai. De kip aan de binnenkant was oké. Normaal eet je de buiten (paneer)- en de binnenkant op. dat was er dit keer niet bij. Hopelijk is het de volgende keer weer zoals gebruikelijk.

Jousef Sakar
23 October 2019
Michael
19 October 2019

Jullie kunnen bij de bestelling wel aan geven voor bepaalde dingen de hoeveelheid bij zitten BVB rijst 250g .... Grt

Femke
17 October 2019

Super lekker gegeten.

Khoren
3 October 2019

Heerlijk als altijd!

Khoren
29 September 2019

Topi!

Khoren
10 September 2019
Khoren
3 September 2019

Topi!

Johny
27 August 2019
Jeroen
25 August 2019

Lekker gegeten!

Mohannad Al Keikati
16 August 2019
Johny
12 August 2019
Johny
10 August 2019
M. El
9 August 2019

Superlekker gegeten, snelle bezorging. Complimenten voor de kok ivm eindelijk eens andere smaken/ gebruik van kruiden dan andere restaurants.

Johny
8 August 2019
jina
22 July 2019
Suzie
21 July 2019
Reza
18 July 2019
vendetta
12 July 2019

Bezorger kon het niet vinden, was onvriendelijk aan de de telefoon.

Johny
7 July 2019
Monique
21 June 2019

Heerlijk !!!

Johny
27 May 2019
Johny
22 May 2019
Johny
13 May 2019

Heerlijkk lekker eten bedankt👍

Johny
6 May 2019

Ik heb gegrile kip en wrap besteld maar heb ik tekort zonder wrap kip gekomen

<